Selecteer een pagina

Voor mij een relatief onbekende druif Rebo. Maar voor mensen die vaak naar Italië  op vakantie gaan, en dan vooral regio Trentino, klinkt het misschien heel bekend in de oren

Eppie, is net terug van vakantie, en tijdens zijn vakantie kreeg ik al een WhatsApp, “Markus, wat ik nu drink….HEERLIJK” Ik met een reactie….”man man….ik zit in de hitte hier mij de pleuris te werken…..ik moet niet aan wijn denken”

Gelukkig zijn de tempraturen gedaald, en Eppie is weer terug…en natuurlijk heeft hij wijn mee genomen! #joepie

Hij was zeer onder de  indruk van deze fraaie wijn, dus trek maar 1 open…..gaan wij onze gasten hier mee verwennen? Ja is het antwoord, met een de grote J

Deze prachtige wijn heeft tonen van rode bes, met de nodige houtrijpingen in de neus  en  zeer aangename zuren ( zuren worden vaak mensen kriegelig van, maar vergeet niet dat zuren belangrijk zijn om een wijn in balans te houden) tevens, en daar word ik zelf wel altijd heel blij van…..en hij is lekker zwaar in dronk.

Als u nieuwsgierig bent geworden? Wij hebben een aantal flessen op voorraad .

Salute en graag tot snel!

Reserveer nu via WhatsApp. Let wel op, wij hebben niet de hele tijd de telefoon in de hand want onze aandacht gaat uit naar onze gasten. Het kan soms dus even duren voor u antwoord krijgt.
Powered by