Selecteer een pagina

Vaak vragen gasten aan mij, “ wat vind jij nou een lekkere wijn?” Lastig om daar antwoord op te geven, want de ene moment vind ik Cabernet Sauvignon erg lekker, en het andere moment zeg ik Tempranillo.

Nu zit ik in mijn zogenaamde Syrah fase of moet ik zeggen Shiraz ( u zegt het maar)

Kenmerkend voor Syrah wijnen is dat deze naast een fruitige smaak van bosbessen en zwarte bessen ook flink wat kruidigheid en wat rokerigs hebben. Lange tijd werd deze druif enkel gebruikt om wijnen een boost te geven qua kleur en kruidigheid.

Deze prachtige wijn van Domaine de Tholomies uit de Pays d’Oc   ( Frankrijk) heeft een paarse kleur spiegel en aroma’s van vanille, pepermunt, kreupelhout en bosbessen. Ik vind hem persoonlijk lekker stevig, daar word ik zeker heel blij van, en als ik deze wijn drink.

Gewoon per glas te bestellen, geen probleem!

Salute

 

Reserveer nu via WhatsApp. Let wel op, wij hebben niet de hele tijd de telefoon in de hand want onze aandacht gaat uit naar onze gasten. Het kan soms dus even duren voor u antwoord krijgt.
Powered by