Selecteer een pagina

Prachtig, alleen al op de manier hoe het soms word besteld! Vind het wel wat Goois hebben, en dan met een Groningse tongval! PRACHTIG!

Chardonnay is denk veruit 1 van de bekendste druiven denk ik wel eens. Ik denk dat gasten ook vaak dit bestellen, gewoonweg omdat deze bovenaan aan de herkenningslijst van druiven staat denk ik. En dat is ook niet zo raar, want Chardonnay is bijna over te wereld te verbouwen, en dit komt ook door dat hij goed kan tegen diverse tempraturen. Daarnaast is Chardonnay heel geschikt om een het hout te laten rijpen. De veelzijdigheid, spreek dus heel wat wijnmakers aan.

Wat ook zo leuk is aan Chardonnay, dat je het vaak in al goed kan herkennen in de neus, wijnmensen noemen dat “ typisch botertje” google het voor de gein, en je zal zien dat in heel veel beschrijvingen van Chardonnay dat typische botertje naar voorkomt. Maar voor je het drinkt….ruik je het ook nog!

Onze Chardonnay is van Domaine de Tholomies uit de Pays d’Oc   (Frankrijk) Een biologische wijn, die heerlijk geurt, naar mango, citroen en perzik, en in zijn smaak ook nog een vleugje vanille heeft vanwege de lichte houtrijping. Zal ik het typische botertje ook gaan benoemen?

Prut

Reserveer nu via WhatsApp. Let wel op, wij hebben niet de hele tijd de telefoon in de hand want onze aandacht gaat uit naar onze gasten. Het kan soms dus even duren voor u antwoord krijgt.
Powered by